select * from tps_product where tps_language = 'Nederlands' and prod_id =93

Hypoallergenic Shampoo

Hypoallergenic Shampoo
Geen tranen, geen geur, geen kleurstoffen. Pet Silk Hypoallergenic Shampoo is perfect voor puppy's, kittens en huisdieren met een gevoelige huid of allergieën. Een formule met de meest zachte ingrediënten om te reinigen en te hydrateren - laat de zachtste en meest zijdeachtige vacht achter.
Pet Silk
Beschrijving

Geen tranen, geen geur, geen kleurstoffen

Pet Silk Hypoallergenic Shampoo is perfect voor puppy's, kittens en huisdieren met een gevoelige huid of allergieën. Een formule met de meest zachte ingrediënten om te reinigen en te hydrateren - laat de zachtste en meest zijdeachtige vacht achter.

Gebruiksaanwijzing

Maak de vacht met lauwwarm water nat en breng daarna Pet Silk Hypoallergenic Shampoo gelijkmatig op. De shampoo goed in masseren en laten schuimen. Uitspoelen en de behandeling herhalen. Hierna dient de vacht grondig te worden nagespoeld. De vacht behandelen met Pet Silk Hypoallergenic Conditioner om de vacht te ontwarren, conditioneren, hydrateren en laten glanzen. Voor het beste resultaat eindigen met een van de Pet Silk finishing producten. Kan tot 1 op 16 worden verdund

Bevat

Deionized Water, sodium Laureth Sulfate, Disodium Oleamido MEA Sulfosuccinate, Cocamide DEa, Sodium Chloride, Disodium cocoamphoacetate, Cocamidpropyl Betaine, Keratin Amino Acid, Hydrolyzed Silk, Tetra Sodium EDTA, Citric Acid, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoin.

473 ml

473 ml

3,79 l

3,79 l

9,4 l

9,4 l

Vorige pagina