select * from tps_product where tps_language = 'Nederlands' and prod_id =9

Bright White Shampoo

Bright White Shampoo
De Bright White Shampoo en Conditioner zijn ontwikkeld om de originele vachtkleur van witte en lichte honden en katten te revitaliseren. Daarnaast zorgt het voor een verbetering van de vochtbalans en versterking van de elasticiteit.

Shampoo en Conditioner kunnen tot 1 op 16 worden verdund!
Pet Silk
Beschrijving

Een professionele formule met kruiden voor het reinigen en zijde voor het hydrateren van de huid en vacht. Verzacht geïrriteerde huid en herstelt de vochtbalans in gevoelige gebieden. Kan tot 1 op 16 worden verdund.

Gebruiksaanwijzing

Maak de vacht met lauwwarm water nat en breng daarna Pet Silk Bright White Shampoo gelijkmatig op. De shampoo goed in masseren en laten schuimen. Uitspoelen en de behandeling herhalen. Hierna dient de vacht grondig te worden nagespoeld. De vacht behandelen met Pet Silk Bright White Conditioner om de vacht te ontwarren, conditioneren, hydrateren en laten glanzen. Voor het beste resultaat eindigen met een van de Pet Silk finishing producten.

Bevat

Deionized Water, TEA Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Citric Acid, Sodium, Laureth Sulfate, Glycol distrearate, Cocamide MEA Laureth-10, Sodium PCA, Methulchoroisothiazolinone Methylsothiazolinone, Magnesium Chloride Magnesium Nitrate, Tetrasodium Ethylenediaminetetraacetate Terahydrate, Hydralyzed Silk, Panthenol, Chamomilla Recetita (Chamomile), Salvia Sclarea (Clary Sage), Lavandula Augustifola (Lavender), Mentha Piperita (Peppermint), FD&C Blue #1, and D&C Red #33.

473 ml

473 ml

3,79 l

3,79 l

9,4 l

9,4 l

Vorige pagina