select * from tps_product where tps_language = 'Nederlands' and prod_id =77

Tropical Forest Shampoo

Tropical Forest Shampoo
Door het samenvoegen van tropische vruchten zoals zoete sinaasappel en mango, ontstaat een unieke combinatie voor het verzorgen van de vacht. Door de toevoeging van o.a. vitamine B5 wordt de vacht gehydrateerd en wordt de natuurlijke glans verstevigd.

Shampoo en Conditioner kunnen tot 1 op 16 worden verdund!
Pet Silk
Beschrijving

Een professionele formule met kruiden voor het reinigen en zijde voor het hydrateren van de huid en vacht. Verzacht geïrriteerde huid en herstelt de vochtbalans in gevoelige gebieden.

Gebruiksaanwijzing

Maak de vacht met lauwwarm water nat en breng daarna Pet Silk Tropical Forest Shampoo gelijkmatig op. De shampoo goed in masseren en laten schuimen. Uitspoelen en de behandeling herhalen. Hierna dient de vacht grondig te worden nagespoeld. De vacht behandelen met Pet Silk Tropical Forest Conditioner om de vacht te ontwarren, conditioneren, hydrateren en laten glanzen. Voor het beste resultaat eindigen met een van de Pet Silk finishing producten.

Bevat

Gedeioniseerd water, TEA Lauryl Sulfaat, Cocamidopropyl, Betaine, Cocmide DEA, Citroenzuur, Natrium Laureth Sulfaat, Glycol Distrearate, Cocmide MEA Laureth-10, Natrium PCA, Methylchoroisothaiazolinone Methylisothiazolinone Magnesium Chloride, Magnesium Nitraat, TetraNatrium Ethylenediaminetetraacetate Tetrahydrate, Hydrolyzed Zijde, Panthenol, Chamomilla Recutita (Kamille), Salvia Scalrea (Salie), Lavandula Augustifolia (Lavendel), Mentha Piperita (Pepermunt), D&C Red33, FD&C Yellow5

473 ml

473 ml

Vorige pagina