select * from tps_product where tps_language = 'Nederlands' and prod_id =57

Rainforest Shampoo

Rainforest Shampoo
Deze verfrissende shampoo en conditioner zijn geschikt voor alle vachten en huidtypen. Zorgt voor hydratatie van de vacht, maakt de vacht schoon en laat een heerlijke lichte geur na.

Shampoo en Conditioner kunnen tot 1 op 16 worden verdund!
Pet Silk
Beschrijving

Deze zachte formule is een hydro-botanisch mix voor de professionele trimmer. Bevat vitamines, proteïnen en complex mengsel van kruiden en planten om de vacht te reinigen van binnen uit en om de vacht een exceptioneel body en glans te geven bij elk gebruik. Kan tot 1 op 16 worden verdund.

Gebruiksaanwijzing

Maak de vacht met lauwwarm water nat en breng daarna Pet Silk Rainforest Shampoo gelijkmatig op. De shampoo goed in masseren en laten schuimen. Uitspoelen en de behandeling herhalen. Hierna dient de vacht grondig te worden nagespoeld. De vacht behandelen met Pet Silk Rainforest Conditioner en Liquid Silk voor een optimale verzorging.

Bevat

Deionized Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Fragrance, Polyquaternium-10, Hydrolyzed Wheat Protein PG-Propul Silanetroil, Panthenol, Disodium EDTA, Hydrolized Silk, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Propylene Glycol, DIazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, FD&C Blue 1.

473 ml

473 ml

3,79 l

3,79 l

9,4 l

9,4 l

Vorige pagina