select * from tps_product where tps_language = 'Nederlands' and prod_id =35

Jamaican Grapefruit Shampoo

Jamaican Grapefruit Shampoo
Helpt de huid te ontsmetten en neutraliseert ongewenste geuren

Shampoo kan tot 1 op 16 worden verdund!
Pet Silk
Beschrijving

Jamaican Grapefruit shampoo voor de professionele gebruiker bevat D-limonene citrus complex. Dit complex helpt de huid te ontsmetten en neutraliseert ongewenste geuren, terwijl het de vacht verjongd en verfrist. Deze diep reinigende formule met toegevoegde zijdeproteïnen, voorzichtig verwijdert het residu wat vachten mat maakt. Het resultaat is een uitzonderlijke body en glans van de vacht. De vacht krijgt door deze shampoo ook een heldere, frisse citrusgeur.

Gebruiksaanwijzing

Maak de vacht met lauwwarm water nat en breng daarna Jamaican Grapefruit Shampoo gelijkmatig op. De shampoo goed in masseren en laten schuimen. Uitspoelen en de behandeling herhalen. Hierna dient de vacht grondig te worden nagespoeld. De vacht behandelen met een Pet Silk Conditioner om de vacht te ontwarren, conditioneren, hydrateren en laten glanzen. Voor het beste resultaat eindigen met een van de Pet Silk finishing producten.

Bevat

Deionized Water, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamide DEA, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Fragrance, Propylene Glycol, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Citric Acid, Limonene Hydrolyzed Silk, Diozolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,Yellow 5 (CI 19140), Red 33 (CI17200)

473 ml

473 ml

9,4 l

9,4 l

Vorige pagina