select * from tps_product where tps_language = 'Nederlands' and prod_id =28

Hawaiian Plumeria Shampoo

Hawaiian Plumeria Shampoo
Met Pro Vitamine B5 om losse haren te verhelpen en vacht te versterken

Shampoo kan tot 1 op 16 worden verdund!
Pet Silk
Beschrijving

Hawaiian Plumeria shampoo voor de professionele gebruiker is speciaal samengesteld met Pro Vitamine B5 om losse haren te verhelpen en vacht te versterken. Hierdoor wordt ook het breken van de haren tot een minimum beperkt. Deze doorbraak in vachtverzorging sluit vocht op in elke haarfollikel en voegt voedingsstoffen direct toe aan de huid. Het effectief neutraliseren allergenen, terwijl zijde proteïnen en speciale conditioners het statisch geladen zijn van de vacht verminderen, verbeteren het kammen en het versterken van de schittering en glans van de vacht. De exotische geur van Plumeria is aan elk huisdier besteed.

Gebruiksaanwijzing

Maak de vacht met lauwwarm water nat en breng daarna Hawaiian Plumeria Shampoo gelijkmatig op. De shampoo goed in masseren en laten schuimen. Uitspoelen en de behandeling herhalen. Hierna dient de vacht grondig te worden nagespoeld. De vacht behandelen met een Pet Silk Conditioner om de vacht te ontwarren, conditioneren, hydrateren en laten glanzen. Voor het beste resultaat eindigen met een van de Pet Silk finishing producten.

Bevat

Deionized Water, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamide DEA, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, PEG-75 Lanolin, Tetrasodium EDTA, Fragrance, Propylene Glycol, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Citric Acid, Panthenol, Diozolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Yellow 5 (CI 19140)

473 ml

473 ml

9,4 l

9,4 l

Vorige pagina