Hoe gebruikt u Pet Silk Shampoo en Conditioner?

Hoe gebruikt u Pet Silk Shampoo en Conditioner?

Maak de vacht met lauwwarm water nat en breng daarna Pet Silk Shampoo gelijkmatig op. Masseer de shampoo in zodat een goede hoeveelheid schuim ontstaat. Laat de shampoo even inwerken en spoel daarna de shampoo uit de vacht. Eventueel nogmaals herhalen.

Breng daarna de Pet Silk Conditioner aan op de vacht en masseer het voor 3 tot 5 minuten grondig in. Spoel daarna de vacht goed na, totdat alle resten uit de vacht zijn verdwenen.

Wilt u een nog betere verzorging voor uw hond of kat? Gebruik dan na het wassen Pet Silk Liquid Silk Serum.

Pet Silk
Verdunnen van Pet Silk Shampoo en Conditioner

Verdunnen van Pet Silk Shampoo en Conditioner

Alle Pet Silk Shampoos en Conditioners zijn zo geconcentreerd dat ze tot 1 op 16 kunnen worden verdund. Gebruik voor het verdunnen een oude shampoo of speciale mixfles. Vul deze met lauwwarm water, voeg hierbij het Pet Silk product en schud de fles totdat het water en het product goed gemengd zijn. Als de vacht in goede conditie is of vaak wordt gewassen kan het product sterk worden verdund, in andere gevallen verdun het product minder of gebruik het geconcentreerd.

Pet Silk
Pet Silk
Pet Silk
Meer dan 1 Pet Silk shampoo gebruiken

Meer dan 1 Pet Silk shampoo gebruiken

Pet Silk heeft diverse shampoos die verschillende voordelen hebben. Omdat elke vacht/huid uniek is, kan het voorkomen dat u meer dan 1 shampoo moet gebruiken voor uw huisdier. In dat geval begint u met het aanbrengen van de eerste shampoo en deze goed in laten werken. Spoel de shampoo daarna goed uit en breng meteen de twee de shampoo aan. Laat deze ook weer goed in werken voordat u hem uitspoelt. Herhaal dit eventueel met een volgende shampoo. Daarna kunt u de conditioner aanbrengen.

Pet Silk